VERBOUWING

IN DIVERSE REGIO’S VERBOUWINGSWERKZAAMHEDEN

In diverse regio’s ( Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) zijn wij op de hoogte van de beste materialen en methode van bouwen en verbouwen. Uw aangekochte of bestaande woning of werklocatie geheel verbouwen in onze werkgebied, dat kan zeker met onze jaren ervaring en goede prijs/kwaliteit verhouding heel goed aangepakt en uitgevoerd worden. Een bedrijf een uitvoeder een aanspreekpunt, deze diensten worden ondersteund met duidelijke offerte en planningen. Onze offerte en de tekeningen die door Ferencz Bouw of u zelf worden aangeleverd zijn de fundering van de afspraken.

VERBOUWING VOOR PARTICULIERE

Bent u voornemens uw woning te gaan verbouwen? Of misschien plannen voor een aanbouw? Van het vernieuwen van een badkamer tot en met een complete renovatie, van de bouw van een erker tot en met het plaatsen van een dakkapel, met bouw bedrijf Ferencz Bouw kan het allemaal. Uw gehele verbouwplan kunnen wij voor u voorbereiden en begeleiden. Heeft u misschien een idee, maar weet u niet waar te beginnen? Of heeft u juist een uitgewerkt plan van een architect? Ferencz Bouw Bouwbedrijf kan u begeleiden in ieder stadium van uw verbouwplannen. Wij hebben de afgelopen jaren al vele verbouwingen gedaan in particuliere woningen, een selectie hieruit kunt u bekijken op onze website.

VERBOUWING ZAKELIJKE RUIMTE’S

Heeft u verbouwplannen voor uw zaak of werkruimte? Dan is misschien Ferencz Bouw Bouwbedrijf de geschikte partner voor u! Ons team van medewerkers is breed inzetbaar en beschikt over vele specialiteiten, Metselwerk, timmerwerk, stucwerk, tegelzetten, voegen: alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd. Voor andere specialistische werkzaamheden zoals installatiewerk en elektra, wordt gebruik gemaakt van de diensten van een vaste groep onderaannemers. Ferencz Bouw blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat en houdt dus ook de regie over de werkzaamheden. Wilt u meer zien van de verbouwingen die Ferencz Bouw Bouwbedrijf de afgelopen jaren heeft gerealiseerd? Kijkt u dan op onze projectenpagina.

VERBOUWING IN EN ROND HET HUIS

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman aan wie u met een gerust hart uw verbouwing, renovatie, onderhoud en andere bouwwerkzaamheden in en rond het huis kunt toevertrouwen? Ferencz Bouw staat u met raad en daad bij. wij regelen voor u de complete verbouwing. Van eventuele levering materialen, de inhuur van machines tot het moment dat uw woonwens wordt opgeleverd houden wij de regie in eigen hand. Lekker makkelijk dat u slechts één aanspreekpunt heeft die alles voor u regelt. ‘Snel, goed en betrouwbaar’ staan hoog in het vaandel en met onze Klusseniers bewijzen dagelijks dat zij uw partner voor ‘Vertrouwd verbouwen’ zijn. Kijk mee wat Ferencz Bouw voor u kan betekenen. Uiteraard met garantie. Natuurlijk kunt u altijd Ferencz Bouw voor een vrijblijvende offerte uitnodigen. Voor alle werkzaamheden, ook de kleinere, zijn wij uw gesprekspartner.