TEGELEN

TEGELS ZETTEN/LEGGEN (VLOER EN/OF WANDEN

Een badkamer betegelen of een woonkamervloer leggen? Als tegelzetter hebben wij dat zo gefikst. En het is leuk om mooi werk af te leveren … tegelzetten gebeurt vaak aan het eind van de bouw of verbouwing. Daarmee maken wij de verbouwing echt af. Gelukkig houden wij van aanpakken, want tegels zetten is best zwaar werk. Je moet veel bukken, knielen en tillen. Wij zijn een echte tegelzetter met jaren lang ervaring en zijn trots op wat wij doen. Met een door ons betegelde wand of vloer, hebben wij altijd een tevreden klant!

Of het nou een nieuwbouw badkamer is of een bestaande badkamer, of een vloer of wanden het resultaat is altijd zoals u wenst.

VLOERTEGELS

Vloertegels bepalen de sfeer van uw woning. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit, hebben grote invloed op het ruimte-aspect. Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsarm, en zo goed als onverslijtbaar, dus niet duur in vergelijking met andere vloer decoraties.

Tevens zijn vloertegels te leggen op verschillende ondergronden, bijvoorbeeld een cementdekvloer, tegel over tegel, vloerverwarmingsconstructies, en houten ondergronden, mits deze aan de gestelde eisen voldoen. ​ Als U op zoek bent naar een ervaren vloerlegger, wordt het misschien tijd om met ons een afspraak te maken.

WANDTEGELS

Wij leveren niet alleen vakwerk met onze eigen gemotiveerde tegelzetters, maar bieden ook nog eens een betaalbaar tarief. Ons bedrijf bestaat al jaren en werkt door heel Nederland vooral provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland Wij zijn gespecialiseerd in het tegelzetten en werken met de juiste vakmensen en soms tot 15 jaar ervaring de juiste tegelklus te leveren. Snelheid, kwaliteit, efficiëntie en vakwerk staan hier centraal.

Wij richten ons voornamelijk op particuliere markt, maar zakelijke klanten zijn bij ons ook van harte welkom, als zij op zoek zijn naar een goede tegelzetter. Neem gewoon contact op voor een afspraak en/of offerte.

BADKAMER EN/OF WC BETEGLEN

Tegelzetten is een kunst, vooral wanneer er bepaalde technieken aan bod komen, zoals strips, natuursteen of mozaïek. Iedere ondergrond is weer anders en dit geldt eveneens voor de tegel. Het tegelzetten vergt dan ook enige mate van nauwkeurigheid, creativiteit en knowhow.

Onze tegelzetters bezitten al deze eigenschappen. Zij zullen voor aanvang van het tegelzetten dan ook starten met het analyseren van de ondergrond om de juiste hechtingsmethode te kunnen bepalen. Zij kennen iedere tegel en weten zodoende waar zij mee bezig zijn. Onze tegelzetters kennen de kunst van het tegelzetten als geen ander!