RENOVATIE

RENOVATIEWERKZAAMHEDEN

Renoveren div. werkzaamheden:

  • Badkamers en toiletten
  • Keuken en Voorbereidingen keuken (elektra en water/gas leidingen)
  • Zolder en trappen
  • Dak en dakpannen
  • Vloertegels en laminaat
  • Wanden en plafond
  • Deuren en kozijnen
  • Alles in en rond het huis
INSTALLATIE KEUKEN EN VOORBEREIDINGEN

Ferencz Bouw met jaren lang ervaring in (de)monteren van keukens. Demonteren, voorbereidingen (elektra, gas en water) en montage van de nieuwe keuken wordt bij onze bedrijf uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van keukens is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Ferencz Bouw de juiste monteurs in huis heeft. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben. Het plaatsen van een keuken wordt door veel bedrijven uitbesteed aan montagebedrijven. Maar juist het perfect opleveren van een keuken vraagt om goede vakmensen. Graag komen wij bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte voor een keukenmontage of alle andere werkzaamheden in bouw en verbouw.

RENOVATIE BADKAMERS EN TOILETTEN

Ferencz Bouw is gespecialiseerd in renoveren van badkamers en/of toiletten. De badkamer is de plaats in het huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Van een comfortabele en mooie badkamer geniet iedereen op zijn eigen manier. Dat mag best tot uiting komen in een badkamer of toilet die tot in alle sfeervolle details past bij uw eigen smaak. Natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout, glas, geglazuurde tegels, porcelein komen daarin prachtig tot hun recht. Loodgieters, tegelzetters, stukadoors, timmerlieden, elektriciens; er zijn een hoop beroepen verenigd in de bouw van een badkamer.

De badkamerinstallatie is een complex project. Bij het opbouwen van een compleet nieuwe badkamer gaat het verder dan de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd of verlegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst worden. Een volledige badkamerinstallatie duurt gemiddeld 2 weken. Soms duurt de werkzaamheden iets korter, maar soms ook langer. Dit hangt natuurlijk van uw badkamer en/of toilet en uw wensen af.

ISOLEREN, INDELEN, … ZOLDER EN SCHILDEREN VAN TRAPPEN

Onderhoudsbedrijf Ferencz Bouw renoveerd graag uw zolder en/of de trappen. U wilt uw dak of uw zoldervloer isoleren? Vakkundig én met juiste materialen? U wilt uw living bepleisteren en meteen uw traphal laten schilderen? dat kan allemaal. vraag gewoon en vrijblijvende offerte aan bij onze bedrijf.

Kortom:

Wanneer u hulp nodig heeft bij uw renovatiewerkzaamheden, helpen de vakmensen van Ferencz Bouw u graag. Het maakt dus totaal niet uit of het nou om een grote verbouwing gaat of een klein renovatieprojectje. Onze vakmensen hebben namelijk de benodigde kennis, materialen en de juiste gereedschappen voor nagenoeg ieder klus. Wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende gesprek en offerte.