ONDERHOUD

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Wij kunnen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor bedrijven en particulieren uitvoeren. Ferencz Bouw kan u van dienst zijn in diverse onderhoudswerkzaamheden. Dit loopt uiteen van het vervangen van deur tot het plaatsen van een dakkapel, badkamer verbouwing, keuken installatie of stuc en schilder werkzaamheden. U kunt bij ons voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden een vrijblijvende offerte aanvragen.

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN ZAKELIJK

Voor de zakelijk klanten houden we extra rekening met specifieke installaties en gebouwgebruik. Ook kijken we graag met u naar de mogelijkheden om onderhoud en verbouwingen z.s.m. uitvoeren zo dat u snel van uw zakelijke ruimte kan gebruik maken. Maakt een vrijblijvende afspraak met ons, wij kijken samen met u verder wat de mogelijkheden zijn.

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN BINNEN- OF BUITEN

Ferencz Bouw gespecialiseerd in renovatie en onderhoudswerkzaamheden in zowel bestaande als nieuw bouw. Wij hebben veel ervaring met stukken, schilderen, timmerwerk, tegelen, … en bijna alle soorten onderhoudswerkzaamheden in alle soorten en maten van huizen, flats, appartementen en villa’s kunnen uitvoeren. Kortom, u vraagt een offerte aan en wij voeren de werkzaamheden na een vrijblijvend advies/offerte uit.