BADKAMER en WC

RENOVATIE BADKAMER EN TOILET

Wij zijn specialist in snelle en betaalbare badkamer verbouwingen. Als u uw badkamer en/of toilet wilt vernieuwen bieden wij u de oplossingen. wij komen vrijblijvend bij u langs en binnen enkele dagen krijgt u een vrijblijvende offerte van ons toegestuurd. ​ ​Wij doen ons best om zo snel mogelijk een juiste en uitgebreide offerte en helemaal vrijblijvend voor u op te maken.

In de offerte komt duidelijk staan:​

  • Werkzaamheden dat door ons of door u zou uitgevoerd worden
  • De kosten van voorrijkosten, verwijderen afval en parkeerkosten
  • Materialen dat door ons of door u zou opgeleverd worden
  • De periode dat de werkzaamheden zou gaan duren
  • Garantie periode (standaard één jaar)
  • Startdatum van de werkzaamheden
  • De betalingsvoorwaarden (aanbetaling en facturatie)
  • De periode dat de offerte geldig is
  • En nog meer…
BADKAMER

Wij als bouwbedrijf hebben vele jaren ervaring op het gebied van renovatie projecten. Wij zijn aannemer ook in het gebied van badkamer en toilet renovatie van veelal particulieren woningen. Een badkamer verbouwen is meer dan alleen maar een tegelzetter inhuren. Voor een complete renovatie van een badkamer heeft u een gespecialiseerd aannemer nodig. Een aannemer die verstand heeft van leidingwerk, timmerwerk, elektra, tegel zetten, installatie sanitaire en ga zo maar door. Bij Ferencz Bouw krijgt u deze vakkennis en ervaringen zeker in uw dienst, wij hebben als aannemer onze (badkamer) verbouwingen in eigen beheer, vanaf de offerte tot de oplevering. Met ons bent u verzekerd van een goede doorlooptijd van de badkamer of woning renovatie.

TOILET

Wilt u een verhoogd toilet plaatsen of de wc vervangen? Is uw Toilet toe aan een renovatie of opknapbeurt, of wilt u iets totaal anders? Dan bent u bij Ferencz Bouw aan het juiste adres. Wij hebben vakmensen in dienst die zich hebben gespecialiseerd in toiletrenovaties en het vervangen van toiletten. Meestal is een toiletruimte niet al te groot en een wc renovatie hoeft dan ook zeker niet erg lang te duren. Wel is het heel belangrijk dat een toiletrenovatie gebeurd door professionele mensen die weten waar zij mee bezig zijn en deze mensen hebben wij in dienst. ​ Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

TEGEL LEGGEN/ZETTEN

Voor al uw tegelwerk kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Van badkamer-, toilet- of keukenvloer of voor het betegelen van uw volledige vloer in uw woning met bijvoorbeeld keramische, hardsteen, natuursteen of leisteen tegels, maar ook voor al uw tegelwerk op wanden kunt u op ons rekenen.Wanneer u kiest voor een nieuwe tegelvloer of een nieuwe tegelwand in de keuken, badkamer of woonkamer dan speelt smaak een belangrijke rol. De ervaren tegelzetters van Ferencz Bouw helpen graag verder en adviseren uw met de materiaalkeuze en de manier waarop de tegels moeten worden aangebracht. Ferencz Bouw gespecialiseerd in tegels en natuursteen leggen/zetten u.