AAN en UITBOUW

AANBOUW – UITBOUW – OPBOUW

Heeft u het idee dat uw huis of bedrijf te klein is of overweegt u zelfs een verhuizing, zodat u wat meer leefruimte heeft? Heeft u een bedrijf vanuit huis en wilt u graag een extra ruimte creëren waar u rustig kunt werken? Laat ons dan uw huis uitbreiden door middel van een aanbouw of uitbouw.

Wij begrijpen heel goed dat u niet zit te wachten op een wekenlange verbouwing en dat u gebaat bent bij een snelle oplevering. Ook wilt u weinig overlast hebben tijdens het plaatsen van de uitbouw of de aanbouw. Daarom stellen wij ons ten doel uw huis binnen een korte tijd te verbouwen, zodat u z.s.m. kunt genieten van uw vernieuwde woning. Maar wij bieden u nog meer!

U kunt bij ons naast de uitbouw en de aanbouw ook terecht voor het plaatsen van een dakkapel, de opbouw van een nieuwe verdieping, En dit alles met een snelle levering en tegen gunstige, concurrerende tarieven. Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw huis? Laat dan uw gegevens achter in het daarvoor bestemde formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens komen we graag bij u langs om u geheel vrijblijvend te adviseren, daarna krijgt u van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Belangrijk is om te weten dat wij alle benodigde vergunningen, diploma’s, verzekeringen en vakmensen in bezit hebben, en wij gebruiken alle beste en juiste materialen om uw droom waar te maken. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.